Fodboldrejser til AS Roma

Tag på en fodboldrejse til AS Roma i Italien – her på siden finder du oversigt over fodboldrejser og billetter, og alt den information du skal bruge til din næste rejse. 

Romas hjemmebane Stadio Olimpico

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Se Romas kampe og billetpriser her >

Med excentriske José Mourinho ved roret og med titlen som Europas første vindere af den nyligt oprettede Conference League, er 2023 det perfekte tidspunkt at drage på en fodboldrejse til Roma i Italiens charmerende hovedstad Rom. 

Fodboldrejser til Roma er en af de mest populære fodboldrejser til Italien, baseret på søgeforespørgsler og efterspørgsel her på siden. Den orange-klædte klub har da også en af de mest interessante og legendariske hjemmebaner i europæisk fodbold, og selvom der går langt imellem, at klubben vinder guld i Serie A – sidste gang var i 2001 -, så er hovedstadsklubben sjældent at finde udenfor top 6 deres hjemlige liga. 

Vil du selv på en rejse til Italiens hovedstad og se en Roma kamp, finder du her en oversigt over troværdige fodboldrejse-sælgere og billetsælgere, du kan gøre brug af til din næste rejse. Samt en masse god rejseinformation, du kan gøre brug af. 

Vil du hoppe direkte til kampprogram og priser? Se Romas kommende kampe og find billetter her

Oversigt over indhold

Sådan skaffer du billetter til AS Romas kampe

Roma spiller sine hjemmekampe på det enorme Stadio Olimpico. Her er der plads til 72.698 tilskuere og selvom klubben er populær i både Italien og udenfor, så er der til langt de fleste kampe god mulighed for at skaffe en kampbillet pga. stadionets størrelse.

Derfor kan det godt betale sig at svinge forbi Romas eget billetkontor i forsøget på at skaffe billetter. Den er heldigvis for os, der ikke taler italiensk, sat op på engelsk, hvorfor det er nemt at få overblik over deres kampe og købe billetter her inde. Således sparer du ofte en smule sammenlignet med, hvis du køber i gennem rejsebureauer eller billetsælgere. 

Gå til Romas billetkontor for at købe billetter her

Såfremt det ikke er muligt at købe billetter i gennem deres billetkontor, kan vi anbefale at gøre brug af billetsælgere eller fodboldrejse-bureauer, som angivet her på siden.

Hvordan kommer man frem til Stadio Olimpico?

Roma og Lazios fælles hjemmebane Stadio Olimpico ligger i den nordvestlige del af Rom.

Stadionet, der blev færdigbygget i 1936, er at finde tæt ved floden Tiberen, der går hele vejen igennem Rom og ud til havet.

Vil du gå fra centrum af Rom til stadion tager dette cirka en time, og du kan altså følge Tiberen langt størstedelen af vejen, hvorfor det kan blive en ganske charmerende og stemningsfyldt tur ud til stadion, hvis du har mod på at gå. 

Skal du med offentlig transport tager turen mellem 30-50 minutter alt afhængigt af, hvor i byen, du tager afsted fra. På Romas hjemmeside her er der vejledning til hvilke busser og tog, der fører dig nemmest til Stadio Olimpico. 

Fodboldrejser til Roma med fly og hotel

Vil du spare besværet med at booke kampbilletter, hotel og fly hver for sig, kan det godt betale sig at booke en samlet fodboldrejse til Roma med hotel og fly inkluderet.

Der findes stadig en håndfuld danske rejseselskaber, der sælger samlede pakkerejser til Rom med billetter til en Roma kamp – ligesom de gør til andre italienske klubber som Juventus og Inter Milan

Kigger du i oversigten her på siden, vil du finde et par stykker, der sælger fodboldrejser til Roma med hotel og fly. Inde på de enkelte sider vil du kunne få mere information og i mange tilfælde mulighed for at vælge flytider og hoteller. 

AS Romas mest legendariske spillere

Få klubber har igennem årene produceret så mange klub-helte, der er blevet synonym med klubben, som AS Roma har formået at gøre.

Tidligere spillere som Totti, De Rossi og Aldair har opnået heltestatus i klubben, og det føles da også som om, at de spillere, der finder sig tilrette i klubben, sjældent har travlt med at komme videre derfra. 

Den mest legendariske er uden tvivl Francesco Totti.

Den offensive midtbanespiller, der i Danmark blandt andet er kendt for sit spyt på Christian Poulsen under EM i Grækenland i 2004, var en del af klubben fra 1993 til 2017 og endte altså med at bruge hele sin aktive karriere der. Han var i mange år nærmest synonym med klubben og var altså med, da de vandt deres seneste Serie A titel.

Af andre legendariske spillere kan blandt andet brasilianske Cafu, der besad højrebacken i over 160 kampe for klubben, den intense Daniele De Rossi, som spillede over 460 kampe for klubben, og argentineren Gabriel Batistuta, som sluttede karrieren i Roma og var også med til at sikre klubben Serie A titlen i 2001. 

God fodboldrejse til Rom.