En fodboldfan på Napolis stsadion

Fodboldrejser til Napoli

Tag på en fodboldrejse til en af verdens mest charmerende fodboldbyer, Napoli, hvor lokalbefolkningen stadig mindes Diego Maradona, der skrev historie, da han førte den Syditalienske klub til italienske mesterskaber i 1987 og 1990.

En fodboldfan på Napolis stsadion

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Fodboldrejser til Napoli er populært blandt calcio-elskende danskere, der hvert år tager til den Syditalienske by ved vulkanen Vesuv og ser fodbold med de lokale og spiser pizza, som gjaldt det livet.

Napoli er da også en oplagt destination for fodboldelskere.

Hvad enten man er erfaren Italien kender, der er på fornavn med alle de italienske landsholdsspillere, siden Franco Baresi var kaptajn, eller om man blot er interesseret i fodbold og europæisk kultur og gerne vil opleve en spændende Sydeuropæisk storby med en fabelagtig fodboldscene, så er Napoli stedet at rejse hen i 2023.

Hop direkte til en oversigt over Napolis kommende kampe, find priser på fodboldrejser til Napoli eller læs videre i artiklen for at blive klogere på, hvordan din næste fodboldtur til den italienske by bliver helt perfekt.

Oversigt over indhold

Napolis kommende kampe (september – december 2023)

Napolis kommende kampprogram for 2023/2024 sæsonen byder på en håndfuld spændende opgør, som du kan finde billetter til her.

Skråskreg mellem datoerne indikerer, at datoen måske ikke er 100% fastlagt på tidspunktet, hvor denne oversigt er lavet.

Se alle Napoli kampe her >

27/28/29. September: Napoli – Udinese. Se priser og find billetter her >

7/8. Oktober: Napoli – Fiorentina. Se priser og find billetter her >

28/29. Oktober: Napoli – AC Milan. Se priser og find billetter her >

11/12. November: Napoli – Empoli. Se priser og find billetter her >

2/3. December: Napoli – Inter Milan. Se priser og find billetter her >

17/17. December: Napoli – Cagliari. Se priser og find billetter her >

Sådan køber du billetter til Napolis kampe

Vil du ind og opleve Napoli på deres ikoniske hjemmebane, så har du en håndfuld forskellige muligheder for at arrangere billetter til kampen.

Først og fremmest kan du kigge på Napolis eget online billetkontor, hvor du ofte vil kunne købe billetter til lav prioritets kampe og de kampe, der ikke er blevet udsolgt.

Napolis billetkontor finder du her. Det er dog desværre ikke særlig velopdateret med kampe og billetter.

Hvis du har en speciel kamp i sigte, som det ikke er muligt at købe billetter til endnu, anbefales det, at man kigger på billetsalgs sider eller rejsebureauer, der sælger fodboldrejser til Napoli. Det anbefales at kigge på sider, der får gode anmeldelser på f.eks. trustpilot:

FootballTravel.dk. Trustpilot: 4.8/5

Seatpick.com. Trustpilot: 4.5

OLKA Express. Trustpilot: 4.4/5

Ticket2. Trustpilot: 4.3/5

Køber du blot billetter for sig selv, kan du booke et oplagt hotel i Napoli her hos Booking.com, som har en masse ledige hoteller for det meste – tæt på stadion og den skønne by!

Fodboldrejser til Napoli med fly og hotel

Napoli i Syditalien set oppefra

Hvad koster en fodboldrejse til Napoli, hvis hele turen skal bestilles og betales i én omgang – altså inklusiv fly og hotel?

Ofte vil en fodboldrejse til Napoli inklusiv fly og hotel koste mellem 3-4000 kr.

Hos fodboldtravel.dk kan du f.eks. se, at det er dette prisleje, de fleste af deres pakkerejse hertil koster. Det vil ofte betyde, at du får omkring 3-4 hotel overnatninger, men at prisen så også varierer ud fra, hvor mange overnatninger du skal have.

Prisen afhænger selvfølgelig også af hvilken modstander, Napoli skal kæmpe imod på deres legendariske stadion Stadio San Paolo, hvor der er plads til over 54.000 tilskuere.

Er det imod klubber som Juventus eller Inter Milan, eller de andre topklubber i Serie A, eller imod tophold som Manchester City eller Bayern München i Champions League, vil prisen ofte være omkring 4-5000 kr.

Napolis fodboldhistorie

Napoli har 966.144 indbyggere, er den største by i Syditalien og er hovedstad i regionen Campania.

I Italien er fordelingen af de økonomiske midler desværre meget skæve. Det har resulteret i, at det er den nordlige del af landet, er blevet den rige (med moderne metropoler som Rom og Milano), imens den sydlige betragtes som værende mindre velhavende.

Denne kulturelle splittelse af landet har selvfølgelig stor betydning for, hvordan de lokale italienere opfatter sig selv og resten af samfundet ud fra, hvor de har vokset op og bosat.

Ofte vil dem fra syden kalde dem fra norden for nogle snobber, imens norditalienerne vil kalde syditalienerne for dovne.

Derfor var det også en ekstra stor sensation, da Napoli i 1987 vandt det italienske mesterskab foran de Norditalienske storklubber som AC Milan, Inter Milan og Juventus, der ellers forinden dette havde siddet mange år på tronen.

Fodboldture til Napoli byder altså på oplevelsen af en fodboldkultur, hvor sporten har en kæmpe betydning for de lokales selvopfattelse – og hvor ingen kamp må tabes.

Billige fodboldture til Napoli

Hvordan kommer man billigst til Napoli for at se en fodboldkamp? Billetter til Napolis kampe kan i nogle tilfælde være muligt at købe direkte på deres billetkontor.

Det er oftest den absolut billigste måde at skaffe billetter på til Napolis kampe i både Serie A, såvel som i Champions League og deres hjemlige pokalkampe.

Desværre, som beskrevet her i artiklen, er deres online billetkontor ikke særlig velopdateret, hvorfor vi anbefaler at skaffe billetter igennem nogle af de sider, vi har linket til her.

Skal du afsted til Napoli og søger mere viden om byen, kan du læse mere om den italienske by her hos rejsertilitalien.dk, hvor du får et godt indblik.

God fodboldrejse!