En verden af fodboldrejser

Fodboldrejser er en populær rejsetype blandt fodboldelskende danskere. Hvert år rejser mange ud for at se spændende fodboldkampe rundt omkring i Europa (og resten af verden), og vender tilbage med minder, de sent glemmer. Her på siden skrives der om alt vedrørende fodboldrejser – både komplette guides, subjektive oplevelser i blogindlæg og prissammenligninger på rejser til forskellige klubber.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Find fodboldrejser her på Fodboldtravel.dk

Læs mine fodboldrejse-guides til forskellige steder her:

Fodboldrejser til Tyskland

Fodboldrejser til England

Fodboldrejser til Italien

Det er svært at sige helt præcist, hvad det er, der gør oplevelsen af at stå på et stadion i et fremmed hjørne af verden til en så speciel oplevelse.  Måske er det, fordi det er en unik indgangsvinkel til et lokalsamfund, man ellers sjældent vil komme helt ind på livet af. Eller fordi det er her, man rigtigt oplever en bys sjæl og dets indbyggeres fællesskab. Eller måske er det bare, fordi fodbold er en fantastisk sportsgren at overvære, især når man kombinerer det med at tage ud og rejse og opleve et helt nyt sted.

Uanset hvad er du i hvert fald landet på det rette sted, hvis du planlægger at tage på en fodboldrejse i den nærmest fremtid. Her på siden guider vi dig frem til billige pakkerejser, enkelte billetter til kampe eller en blanding, alt afhængigt af dine præferencer og planer.

Tag et kig på vores side for den klub, du ønsker at se – her finder du overblik over deres kampe for indeværende sæson, og hvordan du kommer afsted til den kamp, du vil se.

Se fodbold på budget

En kamp på Santiago Bernabéu i løbet af en fodboldrejse
Der findes mange muligheder for at tage på billige fodboldrejser

Det behøver ikke at være dyrt at tage til udlandet og opleve en fodboldkamp med det hold, du drømmer om at overvære. Generelt behøver man ikke at være afsted i mere end et par dage for at have tid til at se fodbold, bruge tid med dem, man er på tur med, og få oplevet den by, man er rejst til. Hvis man booker igennem de sider, vi henviser til, her på oplevfodbold.dk, så har du mulighed for at finde den tur, der passer bedst til dig.

Men hvad koster fodboldrejser? Det er ofte mest økonomisk at tage til Tyskland og se en eller flere kampe, da deres billetter tit er en anelse billigere end f.eks. England. Ved sidstnævnte kan prisen godt blive lidt højere, da engelske fodboldklubber generelt har ladet prisen på billetter stige de sidste par år. Under alle omstændigheder kan du regne med at komme afsted med fly, hotel og kampbillet for et par tusinde kr. pr. person.

Fodboldrejser for grupper

Det er meget populært at arrangere fodboldrejser for grupper til forskellige lande i Europa. Her er der tit tale om f.eks. en gruppe af mennesker fra en lokalfodboldklub, en skoleklasse, vennegruppe eller noget fjerde.

Derfor har mange af de sider, vi henviser til herfra, mulighed for at bestille ture for større grupper, hvor der er garanti for, at ingen kommer til at sidde alene. Det betragtes tit som en fordel, da det er en skam for den samlede oplevelse at sidde alene. Prisen vil sjældent kunne lade sig forhandle, selvom man rejser en større gruppe sammen. Dette skyldes, at priserne for billetter, hotel og fly tit er fast pr. person, hvorfor eventuelle rejsearrangører ikke vil kunne presse denne ned, selvom der er mange rejsende afsted.

Hvor kan man rejse hen?

Der findes nærmest ikke ét land i Europa, som det ikke ville være en god idé at rejse på en fodboldrejse til. Lande som Frankrig har klubber som Lyon, Marseille og PSG, imens Tyskland byder på Dortmund, Bayern München og HSV. Italien har begge Milano-klubberne altså Inter Milan og AC Milan samt hold som Juventus og Roma. England, ja, der er så mange spændende hold, at det ikke giver mening at nævne dem her.

Øverst her på siden kan du se, hvilke lande vi har lavet guides til. Generelt har vi forsøgt at lave information til så mange rejsedestinationer, som muligt. Men dækker vi ikke lige det hold, du gerne vil se, eller et sted, du havde tænkt kunne være sjovt at rejse til, så kan du måske bruge vores information som overordnet inspiration til din næste rejse. Tag også et kig på de rejsearrangører, vi henviser til her på siden og se, hvor du kan rejse hen ved at bestille igennem dem. Så burde du få et godt overblik over, hvor det er realistisk at rejse til.

På grund af den igangværende COVID-19 situation råder jeg alle til at holde øje med Udenrigsministeriets rejsevejledninger samt lokale restriktioner og regler til det sted, du rejser til.