Fodboldrejser til West Ham United

Tag på en fodboldrejse til West Ham i London og oplev nogle af de mest stemningsfyldte hjemmefans i hele England.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

West Ham er en af de klubber, der altid har tiltrukket mange fodboldfans, som vil opleve en af Londons mest originale arbejderklubber. I gamle dage, da The Hammers holdt til på Upton Park i den brogede østlige del af den engelske hovedstad, fik man da også hurtigt fornemmelsen af, at man var landet i et typisk folkeligt og særdeles livligt arbejderkvarter, når man steg af toget lige ved det gamle stadion.

På en fodboldrejse til West Ham kommer du til at opleve dem på hjemmebanen London Stadium

I dag er omgivelserne markant anderledes. Den bordeauxrøde og blå klædte klubs ikoniske hjemmebane blev nemlig solgt af klubbens ejere og i stedet flyttede de ind på det olympiske London Stadium, der der stod uden fast lejer efter de olympiske lege var slut i 2016. Derfor hører West Ham i dag hjemme lidt længere mod øst på det massive stadion, hvor der er plads til knap 60.000 fans.

Find fodboldrejser og billetter til West Ham Uniteds kampe her

Sådan køber du fodboldbilletter til West Ham

Skal du på en fodboldrejse til West Ham og se David Moyes tropper spille op med en af de andre engelske traditionsklubber fra Premier League (eller måske fange dem til en Europa League kamp?), kan du vælge mellem to måder at skaffe billetter til West Hams kampe på.

Først og fremmest kan du bestille billetter igennem et af de rejsebureauer eller billetsælgere, som vi henviser til i toppen af artiklen. Her har du ofte et bredt sortiment af kampe at vælge i mellem, da disse tit har mulighed for at få dig ind til de opgør, der ellers hurtigt bliver udsolgt. I vores oversigt, som vi opdaterer ved sæsonstart, kan du se deres kamp program og priserne på billetter mm.

Vil du hellere stå for det selv, kan du hoppe ind på West Hams eget billetkontor. Her kan du se, hvilke kampe det på et givent tidspunkt er muligt at købe billetter til. Forsøger du at vælge en kamp, du er interesseret i at se, vil du blive bedt om at logge ind (eller oprette en profil på deres side, hvis du ikke har sådan en endnu). Når du er logget ind, vil du så få at vide, om du er berettiget til at købe billetter til den kamp, du har fundet frem til.

Det er desværre ikke alle kampe, man kan købe billetter til fra starten af, hvis man ikke er medlem af deres klub eller har optjent loyalitet ved at have set West Hams kampe tidligere. Derfor skal man kigge til venstre for ”Buy Tickets” knappen på deres oversigt – hvis der ikke står noget, er det åbent for generelt salg (det vil indebære dig). Hvis der står f.eks. ”Bond Holder” eller noget med ”points” er det kun disse grupper, der indtil videre har mulighed for at købe billetter på deres side. 

Til sidst vil de billetter, der ikke er blevet solgt til de prioriterede grupper, blive solgt til alle interesserede. Så du har altid mulighed for at vente og se, om det er muligt at købe billetter, hvis der ikke er udsolgt.

Fodboldrejser til West Ham med fly

West Ham ligger i den engelske hovedstad London, hvor det er nemt at komme til, hvis man vil på en fodboldrejse dertil. Da det er en enormt populær rejsedestination, går der mange flyafgange fra danske lufthavne til lufthavne i London, og priserne plejer heller ikke at være uoverskuelige, hvis man bestiller i god tid.

Det kan sagtens lade sig gøre at få en retur flyrejse for under 1000 kr., og der er en masse afgange at vælge i mellem, så det er nemt at finde det perfekte tidspunkt at rejse på. Det tager omkring en time og tredive minutter at fly fra Kastrup Lufthavn til Stansted, og så skal man være opmærksom på, at det godt kan tage en times tid eller to at komme fra lufthavnen og ind til byen – alt afhængigt om man rejser med tog (du kan f.eks. tage Stansted Express fra Stansted lufthavn, hvilket tager cirka 50 minutter fra lufthavnen til indre London).

Hvor i London er det bedst at bo på hotel, når man skal se West Ham?

West Hams forholdsvis nye flotte hjemmebane er placeret i Stratford i den østlige del af London. Finder du ikke et hotel i gåafstand til stadion, kan du nemt hoppe på deres undergrundsbane til Stratford Station, hvorfra det ikke tager meget længere en 10-minutters gang at komme frem til stadion.

Hvis du vil finde et hotel, der ligger i et godt område i forhold til både at skulle nyde Londons indholdsrige liv, men stadig så tæt på stadion, at det ikke kommer til at kræve en alt for kringlet tur for at komme derud på kampdag, kan du overveje at bo i området Dalston. Det ligger i den nord-østlige del af London. Her summer der af liv og energi, du er tæt på central London og det tager kun knap 20 minutter at tage undergrunden til stadion – og du skal ikke skifte tog undervejs.

Du kan tage til Hackney Wick eller Stratford Station, når du skal til London Stadium – markeret med min blå og mørkerøde cirkel.

Alt i alt er det en fantastisk oplevelse at tage til London for at opleve en fodboldrejse til West Ham. Det er uden tvivl en anderledes oplevelse omkring stadion nu, end det var dengang, de tørnede ud på Upton Park. Men deres nye hjemmebane byder ligesom det gamle på god stemning, intense fodboldkampe og oplevelsen af at overvære en de traditionsrige fodboldklubber, fodboldrejser til England byder på. Leder du efter andre rejsedestinationer? Se også vores oversigt over fodboldrejser til Tyskland. God tur!