Fodboldrejser til Tottenham

Sammenlign priser, få de bedste rejsetips og find fodboldrejser til Tottenham i London her.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Tottenham har, ligesom blandt andre West Ham og Arsenal, skiftet deres stadion ud for kort tid siden. De fleste, der har kendt til klubben i lang tid, har været vant til at se dem spille deres hjemmebanekampe på det ikoniske White Hart Lane.

Her var det ikke altid, man kunne være sikker på, at ens pladser gav det bedste udsyn over banen – men til gengæld kunne man bide sig sikker på, at man stod side om side med en af de mest loyale fangrupperinger i England og at stemningen på stadion ville blive intens i løbet af kampen.

En kamp på Tottenham Stadium

Tager man på en fodboldrejse til Tottenham i dag er det med markant bedre praktiske forhold på deres nye verdensklasse stadion Tottenham Stadium. Her er der plads til markant flere – på White Hart Lane var der plads til lidt over 36.000 tilskuere, på Tottenham Stadium lidt over 62.000 – og uanset hvor du sidder på stadion, er du sikker på, at du får de bedste muligheder for at overvære opgøret.

Find fodboldrejser og billetter til Tottenhams kampe her

Fodboldbilletter til Tottenham – sådan køber du

Det, der ofte er vigtigst at få styr på først, når man planlægger en fodboldrejse, er billetterne til den eller de kampe, man vil se. I oversigten ovenover finder du anerkendte billetsælgere og rejsebureauer, der sikrer dig de bedste billetter til Tottenhams kampe, og hvor du er i trygge hænder, hvis du har spørgsmål eller noget går galt.

En anden måde at finde billetter på er ved at besøge Tottenhams eget online billetkontor. Her kan du se de næste par kampe, klubben spiller, og hvad det kræver, for at købe billetter til disse. Hvis der ikke står nogen specifik gruppe anført ved ”open to”, når du skal trykke på ”buy tickets”, betyder det ofte, at der er åbent salg for ”general sale” – som altså er alle, inklusiv dig. Der plejer at stå, at nu er der f.eks. åbent salg til klubbens fanmedlemmer eller til sæsonkortholdere og den slags.

Hvad koster kampbilletter til Tottenham?

Da Tottenham er en enormt populær klub at opleve, er det derfor ikke altid, at de gode kampe (især i Premier League og Champions League) når hen til general sale – de der er stor sandsynlighed for, at de bliver udsolgt inden da. Priserne på billetter til Tottenhams kampe starter på omkring 360 kr. pr. billet og kan koste op til cirka 900 kr., hvis du køber på deres hjemmeside.

Det er en god idé at være indstillet på, at det måske er mest realistisk at bestille igennem en af de bureauer/billetsælgere, der sælger billetter til Tottenhams kampe, da det ellers kan blive svært at se dem mod de sjove modstandere. Men du kan selv forsøge dig frem på Tottenhams side, inden du træffer en beslutning.

Priseksempel fra Tottenhams hjemmeside. Bemærk at priserne kan variere fra kamp til kamp.

Hoteller nær Tottenham Stadium

Tottenhams stadion ligger i den meget nordlige del af London, hvor du er så langt fra centrum, at det nærmest føles som en lille landsby nær den store metropol. Derfor kan det godt tage lidt tid at bevæge sig fra andre områder af London og frem til Tottenham på kampdagen, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du er typen, der ikke har overskud til en alt for kompliceret tur med undergrundstog på vej til stadion. Bor du f.eks. i Putney syd for Fulham kan det tage lidt over en time med offentlig transport at komme til Tottenham Stadium.

Derfor kan det være værd at overveje at finde et hotel, som ligger i samme område som stadion. Der findes nemlig en masse fine hoteller i eller omkring Tottenham, men ligeledes kan du også tage et ryk længere ind mod byen og bo i f.eks. Dalston, hvor der er en god fornemmelse af Londons fantastiske byliv, men du samtidig holder dig så tæt på Tottenham, at du hurtigt og nemt kommer til stadion, når du skal se fodbold.

Fra Dalston til Tottenham Stadium tager det kun knap 30 minutter med offentlig transport, og man skal ikke skifte én eneste gang undervejs.

Tottenhams historie og rivaliseringer

Tottenham blev grundlagt i 1882 og blev det første engelsk hold i det 20. århundrede i England til at vinde The Double – altså det engelske mesterskab og FA cuppen samme år. Siden har klubben næsten fast været en del af det gode lag af engelsk fodbold og selvom det i skrivende stund er et par år siden, at klubben sidst løftede et trofæ (helt præcist tilbage i 2008, da de vandt League Cup eller Carling Cup, som den hed pga. sponsoraftale), føles det som om, at man aldrig helt må afskrive Tottenhams chancer for at være med i topstriden.

Tottenhams helt store rivalisering må siges at være naboerne fra Arsenal. Arsenal befinder sig nemlig også i den nordlige del af London, dog en anelse tættere på den centrale del af byen, hvorfor et enormt følelsesladet lokalopgør mellem de to klubber er blevet en naturlig del af den engelske fodboldscene. På Tottenhams gamle hjemmebane har mange legendariske kampe fundet sted mellem de to hold – hvem husker f.eks. ikke, da Arsenal i 2004 vandt mesterskabet efter at have spillet 2-2 mod Tottenham her?

Skal du på en fodboldrejse til Tottenham, er der kun tilbage at sige god tur – forhåbentligt kan guiden her på siden hjælpe dig godt afsted.