Fodboldrejser til Chelsea

På fodboldrejser til Chelsea kan du opleve en traditionsrig engelsk fodboldklub i skønne London

Chelsea har i løbet af de seneste 10-20 år for alvor placeret sig som et af de stærkeste fodboldhold på den engelske – og ligeledes på den europæiske – scene. Denne mest succesfulde periode i klubbens historie begyndte i høj grad med Roman Abramovich overtagelse af den blå-klædte fodboldklub, der gav dem midlerne til på ny at kæmpe med om mesterskaber og skaffe legendariske spillere til klubben. Hvem husker f.eks. ikke spillere som Didier Drogba, Michael Ballack og Andriy Shevchenko tørne ud for London klubben?

På en Chelsea fodboldrejse kan du opleve det skønne Stamford Bridge med plads til næsten 42.000 tilskuere.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Fodboldrejser til Chelsea er enormt populært blandt fans af klubben, hvilket nok i høj grad skyldes kombinationen af god fodbold på banen, muligheden for at overvære dem på et af de mest traditionsfyldte og stemningsfyldte stadions i England, samt mange muligheder for at rejse billigt til London med fly. Her får du et overblik over Chelseas kommende kampe, hvor der er henvisninger til rejsepakker og billetter. Du får også en masse god information om f.eks. hotel muligheder, gode aktiviteter og områder i London (dvs. hvor man finder de bedste pre-match pubs) og den slags.

Find fodboldrejser og billetter til Chelseas kampe her

Billetter til Chelseas hjemmekampe – igennem rejsebureau eller billetsælger

Det første man plejer at købe, når man tager på en fodboldrejse, er ofte billetter til den kamp, man gerne vil opleve. Ellers er der ikke meget ved at tage på en decideret fodboldrejse i hvert fald. Skal man købe billetter til Chelseas kampe, er der to primære måder, man kan forsøge sig på.

Den første er ved at bestille billetter eller en samlet pakkerejse. Dette kan man f.eks. gøre igennem en af de udbydere, vi har angivet her i toppen af siden, hvor vi forsøger at guide vores læsere frem til de bedste rejser og priser.

Sådan køber man billetter til Chelseas kampe på deres egen hjemmeside

En anden løsning, der kun er mulig at gøre brug af i nogle tilfælde, er at bestille billetter direkte igennem Chelseas eget billetkontor.

Grunden til, at det kun er i nogle tilfælde, man kan købe her, er, at engelske klubber ofte sælger billetter til deres egne medlemmer, tidligere billetkøbere eller kunder med anden form for anciennitet, før de sælger til de resterende interesserede. Med andre ord: har du ikke en form for medlemskab eller anciennitet, kan du først købe, når de prioriterede grupper allerede har haft muligheden.

I de kampe, hvor der er høj efterspørgsel efter billetterne, som imod Arsenal, Tottenham, Manchester United eller andre top klubber i Premier League, kan det være svært at få lov til at købe direkte igennem deres eget billetkontor. Dette skyldes, at billetterne tit sælges til prioriterede grupper først.

Til mindre vigtige kampe vil der nogle gange være mulighed for at købe billetter. Generelt kan jeg anbefale, at man prøver sig frem på deres hjemmeside, opretter en bruger og ser, hvilke kampe man kan købe billetter til, da det kan være svært at vurdere på forhånd.

Hyggelige fodboldpubs nær Stamford Bridge

Går fodboldrejsen til England, er der én ting, der er sikkert – der findes uendeligt mange steder at drikke pints inden kampstart. Men nogle er selvfølgelig sjovere end andre, og det fedeste er tit, når man ender der, hvor de lokale fans af samme hold som en selv varmer op til kampen. Her er en håndfuld af de barer, der er kendt for at være ægte Chelsea-pubs.

The Cock Tavern. 360 North End Road, Fulham SW6 1LY.

The Tommy Tucker. 22 Waterford Road, Fulham, London, SW6 2DR.

The Atlas. 16 Seagrave Road, Fulham, London, SW6 1RX.

Se en større oversigt over Chelsea-pubs i London her.

Hoteller i Chelsea

Chelsea ligger dejligt centralt i London, hvorfor du har god mulighed for at komme til Stamford Bridge, når du skal se fodbold, uanset hvor i byen du har endt med at booke hotel. Vil du dog være sikker på, at du bor så tæt på stadion, at du ikke behøver bekymre dig for alt for meget offentlig transport på kampdagen, kan du med fordel bo i Fulham, Chelsea eller et af de andre områder, der grænser op hertil. Så kan man (alt afhængig af form og viljestyrke) gå til stadion på relativt kort tid.

Som nævnt behøver du ikke tænke for meget over, hvor du booker hotel – så længe du holder dig nogenlunde til den vestlige del af London, er du tæt på stadion. Ender du i en anden ende af London, bliver der heller ikke nogen problemer, da deres undergrundsbane forbinder byen på kort tid.

Fodboldrejser til Chelsea med fly

Den nemmeste måde at komme til London, når du skal på din fodboldrejse til Chelsea, er uden tvivl flyet. Det tager knap en time og tredive minutter at flyve fra Kastrup til en af lufthavnene ved London, og prisen er for det meste ret overskuelig, hvis man booker i nogenlunde god tid.

Generelt er det godt at bide mærke i, at det kan tage lidt tid at komme fra lufthavnen og ind til byen – så pas på med at være alt for optimistisk, hvis du planlægger at lande i London få timer før en eventuel kampstart.

Forhåbenligt kan du bruge ovenstående information til at planlægge den perfekte Chelsea fodboldrejse. Søger du andre klubber, kan du kigge rundt på vores side. F.eks. har vi lavet en stor oversigt over fodboldrejser til Tyskland og vi arbejder hele tiden på at lave mere godt indhold. God rejse!