Fodboldrejser til Bayern München

Arranger din egen fodboldrejse til Bayern München – en oplevelse alle fodboldfans bør unde sig selv. Læs, hvordan du skaffer billetter og planlægger din egen tur her.

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

På fodboldrejser til Bayern München kommer du til at opleve det mægtige Allianz Arena, der vises på billedet her
På fodboldrejser til Bayern München kommer du til at opleve det mægtige Allianz Arena

Køb fodboldrejser til Bayern München hos Fodboldtravel.dk

Fodboldrejser til Bayern München er en mulighed for at se en af de mest succesfulde klubber i Europa. Den tyske klub har vundet den tyske liga utallige gange efterhånden. I den hjemlige liga kan man roligt sige, at Bayern klubben klædt i rødt er den dominerende magtfaktor.

Det er da også uhyre sjældent, at de ikke er med helt i toppen af ligaen eller er med til at konkurrere om trofæet til de sidste spillerunder. Derudover har de også erobret Champions League trofæet ved over en håndfuld anledninger. Officielt er de da også den mest populære klub i Tyskland over Dortmund og Schalke baseret på antal medlemmer.

Vil du på en fodboldrejse ned og se noget fodbold i verdensklasse i Sydtyskland, så er du landet på det rette sted. Her kan du læse, hvordan du køber billetter til Bayern Münchens kampe, hvor du skal booke hotel og hvordan du planlægger din egen rejse.

Her henvises også til komplette fodboldrejser, således du selv kan vælge, om du vil planlægge turen helt selv eller booke en samlet rejse.

Indhold

Kampbilletter

Hotel

Transport

Ekstra information

Sådan køber du billetter til Bayern Münchens kampe

Bayern München er en uhyre populær fodboldklub – ikke kun i lokalområdet, men internationalt har de en af verdens største fanbaser.

Derfor kan det til nogle kampe være udfordrende at skaffe billetter, selvom deres imponerende store hjemmebane Allianz Arena har plads til 75.000 tilskuere.

Her får du en oversigt over, hvordan du skaffer Bayern München billetter – enten gennem klubben selv, når det er muligt, eller gennem troværdige billetsider og rejsebureauer.

Køb billetter igennem Bayern Münchens eget billetkontor

Det er altid en god idé at tjekke, om klubben har sat billetter til salg på deres egen hjemmeside, inden du kaster dig ud i at kigge på billetsælgere og rejsebureauer.

Besøg Bayern Münchens billetkontor her, hvor du kan se, hvilke kampe du kan købe billetter til.

Til de fleste kampe vil du kunne se, at der står “Currently no online sales. Please place a ticket request !”. Det betyder, at du kan få lov at trække lov om ledige billetter et par uger inden, at kampen bliver spillet.

For at gøre dette skal du oprette en bruger på deres side (det gør du oppe i højre hjørne ved “Login”).

Men chancen er lille – så vi anbefaler, at du læser videre og køber dine billetter andetsteds, hvis du vil være 100% sikker på at komme ind og opleve en kamp.

Køb billetter igennem fodbold-rejsebureauer eller troværdige billetsælgere

Hvis ikke det er muligt at købe billetter til den Bayern kamp, du gerne vil se, gennem klubbens eget billetsalg, kan du købe billetter eller komplette fodboldrejser hos en af følgende sider.

Fælles for dem er, at de alle får gode anmeldelser på deres TrustPilot profiler og generelt modtager god feedback fra deres rejsende.

Fodboldtravel.dk – inkluderer kampbillet og hotel. Flyrejse kan tilvælges. Linket er sponsoreret

Ticket2 (kun billetter)

Olka Express (her kan du booke billetter og hotel)

Hvor meget koster billetter til Bayern Münchens kampe?

Der er stor rift om billetterne til Bayern Münchens kampe. I hele delstaten Bayern har klubben uhyre mange fans, ligesom de har i resten af landet og verden. Prisen på billetter til Bayern Münchens kampe kan variere alt afhængig af, hvem deres modstander er, og hvor vigtigt opgøret er for klubben.

Men hvis man er heldig nok til at kunne købe billetter direkte igennem deres eget billetkontor, er prisen ofte ikke urimelig høj.

Her vil prisen ofte starte ved omkring 163 kr. (22 euro) og stige op til omkring 350 kr. (47 euro) alt afhængigt af kampen, du vil se, og hvor på stadion, du vil sidde. Det gør dem altså altså til en af de billigste fodboldklubber at opleve i Tyskland.

Det koster en smule mere at bestille igennem rejsebureauer og billetsælgere som dem, vi henviser til her på siden. Men så er man til gengæld også sikker på, at man får skaffet sig billetter.

Hos Fodboldtravel.dk er prisen omkring 3000 kr. for billet og hotel – og flybilletter kan tilvælges.

Hos Olka Express er prisen omkring 1500 kr. for en billet.

Hos Ticket2 er prisen omkring 1595 kr. for en billet.

Hotel på fodboldrejser til Bayern München

Et billede af München set fra helikopter perspektiv

På fodboldrejser er der 3 ting, man skal have styr på, når man arrangerer turen: kampbilletter, hotel og transport. Her kan du læse, hvordan du skal håndtere hotel-bookningen til rejsen.

Når du skal booke hotel i München, kan du ofte få nogle gode priser, hvis du bruger en hotel-sammenligner som f.eks. HotelsCombined.

Hos HotelsCombined kan du sammenligne hotelpriser og finde det, der passer dit budget bedst.

Besøg siden her.

I hvilket område skal man overnatte i München?

Münchens U-bahn, deres metrosystem, forbinder nemt og sikkert de forskellige områder af den tyske by. Derfor er det ikke alt afgørende for din fodboldrejse, hvor i byen du slår dig ned.

Områder som Altstadt-Lehel er hyggeligt og centralt og anbefales for første gangs besøgende, imens området Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt er et populært område for de, der rejser på budget. Her findes mange barer og klubber og man får set en anden side af München end helt i centrum.

Du kan tage U-bahn fra Munich Main Station (deres hovedbanegård) eller Munich East Station til Marienplatz, hvor du skifter til en letbane, som fører dig direkte til Allianz Arena. Turen tager cirka 35 minutter i alt.

Du kan læse mere om transport til stadion på kampdage her.

Hvad koster en hotelovernatning i München?

München er en af de dyreste byer i Tyskland og det afspejles også i deres hotelpriser. Prisen på en hotelovernatning i München er nemlig væsentligt højere end i f.eks. Berlin eller Hamburg, hvorfor det kan betale sig at booke i god tid, da man så har et større udvalg af hoteller, hvis man rejser på budget.

Prisen er ofte på omkring 5-600 kr. pr. nat for 2 personer, hvis du bestiller i god tid og ikke forventer et luksuriøst hotel, men blot et almindeligt og ordenligt sted at sove.

Du kan sammenligne priser her.

Transport til München

München ligger knap 850 kilometer fra den danske grænse og udgør altså et rejsemål, man kan komme til ved at køre, bruge bus eller tog eller hoppe på et fly. Hvad der er den bedste rejsemåde er op til dig selv, men her får du er overblik over, hvor lang tid (og hvad det kan koste) med de forskellige løsninger.

Bus eller tog

Hvis du vil rejse på den mest klimavenlige måde, bør du hoppe på en bus eller et tog på din fodboldrejse.

Tog fra Århus eller København til München

Tid: cirka 12 timer fra Århus eller København.

Pris: fra 684 kr. med en orange billet (her skal du købe i god tid).

Læs mere hos DSB her

Bus fra Århus eller København til München

Tid: 16 timer og 50 minutter fra København.

Pris: 299 kr. pr. vej, hvis du bestiller i god tid.

Læs mere hos FlixBus her

Kør selv

Hvis du helst vil køre selv, er det også realistisk ift. at nå en fodboldkamp over en weekend i den tyske by. Dog anbefales det, at man har mindst 4 dage sat af til turen, da det tager en del tid at køre til München.

Kør selv tid fra København: cirka 12 timer.

Kør selv tid fra Århus: cirka 11 timer og 30 minutter.

Pris: Afhængigt af bilens benzinforbrug.

Fodboldrejser til Bayern München med fly

Har du besluttet dig for at tage ned og opleve mægtige Bayern München spille en kamp, bør du overveje, om du skal tage flyet eller køre selv. Det er en rimelig lang tur, hvis man tager bilen. Derfor vil man for det meste kun anbefale rejsende at rejse på denne måde, hvis der er sat god tid af til turen.

Er du derimod en smule tidspresset, kan det bedre betale sig at hoppe på et af de fly, der flyver til München.

Rejs fra Danmark til München med fly

Tid: 1 time og 35 minutter ved direkte flyvninger fra Kastrup Lufthavn.

Pris i skrivende stund: omkring 1000 – 2000 kr. tur/retur fra fredag til søndag.

Find flypriser og tider hos Momondo.

Ekstra information

Har du planlagt at tage afsted på en fodboldtur til München, kan du læse mere om klubben og dens historie i følgende afsnit.

Mia san Mia – klubbens motto

Det berømte slogan, der har ledsaget Bayern München siden 1980’erne, er blevet synonym for den måde at jagte succes på, som klubben drives efter. Mia san Mia betyder oversat til dansk ”den komplette vilje til at sejre”.

Det har opnået status som klubbens filosofi. Som den legendariske Bayern München spiller Thomas Müller beskrev forholdet til sloganet, så er det den måde at tænke på, der gør, at de kæmper igennem hver eneste opgør for at opnå en sejr, selv når det ser sortest ud.

Sloganet blev oprindeligt brugt i det gamle Østrig-Ungarn. Senere blev det anvendt flittigt af den tyske socialistiske politiker Franz Josef Strauss, før det altså endte hos en af Tysklands bedste fodboldklubber. 

Ifølge rygter var det i løbet af Bayern Münchens kampagne på vej mod finalen af Europæiske Cup i 1987, hvor nogle af spillere brugte udtrykket i deres sejrssange efter kampene, at det blev en del af klubbens identitet. Finalen endte de dog med at tabe 2-1 til portugisiske Porto.  

Rivaliseringer og store opgør

Bayern er uden tvivl det mest succesfulde fodboldhold i tysk fodbold. De har vundet intet mindre end 29 mesterskaber i den hjemlige liga, 19 tyske cups og 5 Champions League trofæer. I løbet af den lange trofæ-høst har klubben opbygget en god håndfuld rivaliseringer med både tyske og klubber fra andre nationer.

Deres største (nutidige) ærkefjende i Tyskland må siges at være Borussia Dortmund. De har i de sidste par år været den absolut største udfordrer til at vinde det hjemlige mesterskab og måske den eneste klub i Tyskland, der kan spille med på samme niveau som Bayern München over længere perioder.

Det er dog et af deres nyere rivaliseringer, da de først for alvor begyndte at betragte hinanden som arvefjender i løbet af 1990’erne, hvor de kæmpede om dominansen i landet.