Fodboldrejser med billetter til Bayern München

Fodboldrejser til Bayern München er en oplevelse, alle fodboldfans bør unde sig selv. Find billetter og rejser her.

På fodboldrejser til Bayern München kommer du til at opleve det mægtige Allianz Arena, der vises på billedet her
På fodboldrejser til Bayern München kommer du til at opleve det mægtige Allianz Arena

Fodboldrejser til Bayern München er en mulighed for at se en af de mest succesfulde klubber i Europa. Den tyske klub har vundet den tyske liga utallige gange efterhånden. I den hjemlige liga kan man roligt sige, at Bayern klubben klædt i rødt er den dominerende magtfaktor. Det er sjældent, de ikke er med helt i toppen af ligaen eller er med til at konkurrere om trofæet til de sidste spillerunder. Derudover har de også erobret Champions League trofæet ved over en håndfuld anledninger. Officielt er de da også den mest populære klub i Tyskland over Dortmund og Schalke baseret på antal medlemmer.

Vil du på en fodboldrejse ned og se noget fodbold i verdensklasse i Sydtyskland, så er du landet på det rette sted. Her kan du finde billetter til Bayern München og samlede pakkerejser, så du trygt kan finde den perfekte rejse. Husk også at læs videre her på siden, hvor vi gennemgår, om det bedst kan betale sig at flyve eller køre selv, hvordan man skaffer billetter og andre vigtige emner.

Find fodboldrejser og billetter til Bayern München her

Fodboldrejser til Bayern München med fly

Har du besluttet dig for at tage ned og opleve mægtige Bayern München spille en kamp, bør du overveje, om du skal tage flyet eller køre selv. Det er en rimelig lang tur, hvis man tager bilen. Derfor vil man for det meste kun anbefale rejsende at rejse på denne måde, hvis der er sat god tid af til turen. Er du derimod en smule tidspresset, kan det bedre betale sig at hoppe på et af de mange fly, der flyver til München.

I toppen på siden, kan du vælge, hvilken Bayern München kamp, du gerne vil se. Her fremgår det også, hvad det koster, hvis du skal købe en billet til en Bayern München kamp uden hotel og fly. Det fremgår ligeledes, hvad det vil koste, hvis du det er muligt at bestille en samlet pakke med fly, hotel og kampbillet.

Mia san Mia – klubbens motto

Det berømte slogan, der har ledsaget Bayern München siden 1980’erne, er blevet synonym for den måde at jagte succes på, som klubben drives efter. Mia san Mia betyder oversat til dansk ”den komplette vilje til at sejre”. Det har opnået status som klubbens mentale tilgang til fodbold. Som den legendariske Bayern München spiller Thomas Müller beskrev forholdet til sloganet, så er det den måde at tænke på, der gør, at de kæmper igennem hver eneste opgør for at opnå en sejr, selv når det ser sortest ud.

Sloganet blev oprindeligt brugt i det gamle Østrig-Ungarn. Senere blev det anvendt flittigt af den tyske socialistiske politiker Franz Josef Strauss, før det altså endte hos en af Tysklands bedste fodboldklubber. 

Ifølge rygter var det i løbet af Bayern Münchens kampagne på vej mod finalen af Europæiske Cup i 1987, hvor nogle af spillere brugte udtrykket i deres sejrssange efter kampene, at det blev en del af klubbens identitet. Finalen endte de dog med at tabe 2-1 til portugisiske Porto.  

Hvor meget koster billetter til Bayern München?

Der er stor rift om billetterne til Bayern Münchens kampe. I hele delstaten Bayern har klubben uhyre mange fans, ligesom de har i resten af landet og verden. Prisen på billetter til Bayern Münchens kampe kan variere alt afhængig af, hvem deres modstander er, og hvor vigtigt opgøret er for klubben.

Men hvis man er heldig nok til at kunne købe billetter direkte igennem deres eget billetkontor, er prisen ofte ikke urimelig høj. Det koster en smule mere at bestille igennem et anerkendt rejsebureau som dem, vi henviser til her på siden. Men så er man til gengæld også sikker på, at man får skaffet sig billetter.

Rivaliseringer og store opgør

Bayern er uden tvivl det mest succesfulde fodboldhold i tysk fodbold. De har vundet intet mindre end 29 mesterskaber i den hjemlige liga, 19 tyske cups og 5 Champions League trofæer. I løbet af den lange trofæ-høst har klubben opbygget en god håndfuld rivaliseringer med både tyske og klubber fra andre nationer.

Deres største (nutidige) ærkefjende i Tyskland må siges at være Borussia Dortmund. De har i de sidste par år været den absolut største udfordrer til at vinde det hjemlige mesterskab og måske den eneste klub i Tyskland, der kan spille med på samme niveau som Bayern München over længere perioder. Det er dog et af deres nyere rivaliseringer, da de først for alvor begyndte at betragte hinanden som arvefjender i løbet af 1990’erne, hvor de kæmpede om dominansen i landet.