Fodboldrejser til Arsenal

Tag på en Arsenal fodboldrejse til London og oplev The Gunners på deres imponerende Emirates Stadium.

Arsenal er en af de mest succesfulde fodboldklubber i England i løbet af sportens historie og den eneste, der i skrivende stund har klaret den igennem en helt Premier League sæson uden at tabe en eneste kamp.

En stor del af deres nyere sportslige succes kan blandt andet tilskrives Arsène Wengers tid i klubben, hvor franskmanden mere eller mindre revolutionerede måden et engelsk hold burde spille fodbold på. Nu er det med Mikel Arteta ved roret, at Nordlondon holdet forsøger at kæmpe med om titlen.

Arsenals flotte hjemmebane kan du opleve på en fodboldrejse hertil

Artiklen kan indeholde sponsorerede links. Køber du noget igennem et af disse link, modtager oplevfodbold.dk en mindre kommission – uden at prisen forandres for dig.

Derfor er populariteten hos de rød og hvid klædte også stor både nationalt og internationalt, hvor klubben nyder godt af en af verdens 10 største fanskarer (i hvert fald på de sociale medier).

I Danmark har Arsenal sin egen fanklub og de fleste fodboldkendere har en relation til holdet ved at have set deres kampe i Premier League eller Champions League.

Fodboldrejser til Arsenal er nemme at arrangere og du kan købe billetter til Arsenals kampe igennem links her på siden, hvor vi også forsøger at komme med gode forslag til, hvor man skal booke hotel i London og hvor det er sjovest at drikke fadøl inden kampen.

Find fodboldrejser og billetter til Arsenals kampe her

Billetter til Arsenals kampe igennem billetsælger eller rejsebureau

Da The Gunners er vældig populære, er billetter til deres kampe på Emirates Stadium, hvor der er plads til 60.355 tilskuere, ofte efterspurgte. Derfor kan det være svært at købe direkte igennem klubbens eget billetkontor.

Her sælges billetter nemlig ofte (som beskrevet i næste afsnit) til dem, der er betalte medlemmer af deres fanklub eller har høj anciennitet i deres billetkontor.  Derfor er det normalt svært at skaffe billetter, og nærmest umuligt til modstandere som Chelsea og Tottenham.

Heldigvis er det muligt at købe enkelte billetter til Arsenals kampe gennem troværdige billetsælgere og danske rejsebureauer – enten som en del af en samlet fodboldrejse eller blot selve billetterne.

Eksempler på troværdige fodboldrejse bureauer og billetsælgere:

FootballTravel.dk. Trustpilot: 4.8/5

OLKA Express. Trustpilot: 4.4/5

Ticket2. Trustpilot: 4.3/5

Fodboldtravel.dk

Billetter til Arsenal igennem deres billetkontor

At forsøge at købe billetter til Arsenals kampe igennem deres eget billetkontor er optimistisk men absolut et forsøg værd – især hvis det er en lavt prioriteret kamp, hvor du godt tør vente med at købe billetter, indtil eventuelt ikke-solgte billetter sættes til generelt salg. Det er ofte sådan i England, at når en klub sætter billetter til salg, så har de kunder, der har høj anciennitet eller medlemskab til klubben, ofte første prioritet til at købe billetter. 

Arsenal spiller sine hjemmekampe på det smukke Emirates Stadium

Først når disse prioriterede grupper af kunder har fået muligheden for at skaffe sig billetter, bliver de resterende (hvis der er nogen tilbage) sat til salg til generelt salg. Derfor ender det ofte med, at der ikke er mulighed for at købe billetter for dem, der ikke har medlemskab.

Men du kan forsøge dig frem på Arsenals billetkontor her, hvor du kan se, hvilke kampe du har mulighed for at købe billetter til, hvis du opretter en bruger og forsøger at købe billet til en given kamp. 

Besøg Arsenals billetkontor her

Hotel ved Arsenal og Emirates Stadium

London er en skøn på at tage på fodboldrejser til. På de dage, hvor du ikke skal ind og se fodbold, er der en million andre spændende ting at give sig til i den engelske hovedstad. Du kan tage på museer, vandre rundt og kigge på spændende engelsk arkitektur eller shoppe dig fattig i de mange små specialbutikker, der er spredt over byen. 

Derfor kan det sagtens betale sig at bruge et par dage i byen, hvis man har tid til det – også selvom fodboldrejsen principielt kunne klares på kortere tid.

Hvor i byen, man skal bo på en fodboldrejse til Arsenal, afhænger lidt af smag og behag. Mange foretrækker at bo relativt tæt på det stadion, hvor de skal se kamp, når de er afsted på fodboldrejser. 

Når fodboldrejsen går til Arsenal vil et hotel nær stadion altså være i den nordlige del af London. Det er meget tæt på den centrale del af byen, at deres stadion befinder sig, så generelt kan man vælge område ud fra, hvad der tiltaler en mest. Men hvis man skal bo forholdsvis tæt på stadion kan områder som Islington og Dalston foreslås, hvorimod hvis du vil bo helt op ad Emirates Stadium, skal du finde et hotel i Highbury.  

Generelt er fodboldture til Arsenal vældig populære, så book i god tid, når du skal afsted. Brug vores oversigt i toppen af siden til at finde den perfekte tur og skriv på vores diskussionsside, hvis du har spørgsmål eller bidrag omhandlende fodboldrejser til Arsenal. God tur!